2016-02-08
Feladó: Szabolcs
Schröder No. 2
hangkar referencia
Irányár: 470000 Ft.
2016-02-08
Feladó: Sarkadi Csaba
Revolver Rebel
lemezjátszó
Irányár: 69.000.-FT Ft.
2016-02-08
Feladó: Sarkadi Csaba
Creek OBH-15
Phono erősítő.
Irányár: 39.000.-Ft Ft.
2016-02-08
Feladó: Arcam Alpha 8R VENNÉK
Vennék Arcam Alpha
8R vagy 7R
Irányár: megegyezés szer Ft.

2015-01-13 | Silvia Creg
Re: Ismét egy
szélessávú

2015-01-13 | scotia loans
Re: Lazaságok

2015-01-13 | scotia loans
Re: Szorul sürgős
hitel?

2015-01-11 |
Re: Sony TA-AX5
műszaki leírás és

2015-01-11 | Mr Excel
Hitel ajánlat
sürgős.

2015-01-06 | Asszony Elisha Smith
Re: Szorul sürgős
hit


 

Itt az LG OLED TV
2012-05-25

- Az LG Electronics (LG) a monacói Salle des Etoiles-ben mutatta be a világ legnagyobb (55 hüvelyk, azaz ~139,7 cm képátlójú) és legkeskenyebb (mindössze 4 milliméteres) OLED tévéjét. A készülék a kompromisszumok nélküli képminőség és forma új korszakát nyitotta meg, amely a színes tévé bevezetése óta a legnagyobb áttörést jelentheti az iparágban.

- „Azáltal, hogy az LG vezette be először ezt a technológiát, a vásárlók fejében az OLED fogalom összekapcsolódott az LG nevével. Úgy gondoljuk, hogy a vállalat ezzel a lépéssel még tovább erősítette pozícióját a most induló OLED piacon.”— nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG OLED tévéje olyan egyedülálló tulajdonságokkal bír, amelyekkel messze túlszárnyalhatóak a tévékkel kapcsolatos eddigi elvárásaink.”

- A többi OLED tévétől eltérően az LG OLED tévéje „4-Color Pixels” (4-színű pixel) és “Color Refiner” (színfinomító) technológiát is alkalmaz, hogy állandó, természetes és pontos színeket nyújtson. Az RGB színrétegek mellett az LG „4-Color Pixels” (4-színű pixel) technológiája fehér alpixelen alapul, amellyel tökéletesíthető a színek megjelenítése. A rendszer White OLED vagy WRGB néven ismert. A negyedik színpixel hozzáadásának célja a megnövelt fényerő és az eddig ismert legpontosabb színmegjelenítés. A “Color Refiner” (színfinomító) funkció fokozza a színek következetes és pontos visszaadását, így az emberi szem számára élesebb, természetesebb és kevésbé megterhelő képet hoz létre. A kijelző tökéletes képi élményt biztosít torzítás és kontrasztveszteség nélkül, függetlenül a környezet fényerősségétől vagy a betekintési szögtől.

- Mindegy, hogy 2D vagy 3D képmegjelenítésről beszélünk, az LG OLED tévéjét arra tervezték, hogy minden tekintetben túlszárnyalja a korábbi technológiákat, és olyan vizuális élményt nyújtson, amire a LED és LCD panelek nem voltak képesek. A kijelző a kontraszt végtelen lehetőségét kínálja és elképesztő, 0,02 másodperces gyorsasággal frissít. Ez 100-szor gyorsabb a hagyományos képernyőkénél, lehetővé téve a gyors mozgások kristálytiszta visszaadását is, színveszteség nélkül.
Az LG OLED TV esztétikailag és technológiailag egyaránt kifinomult és egyedi. A képek megjelenítésére nincs szükség belső lámpára vagy háttérvilágításra, így a formatervező mérnököknek nagyobb szabadsága volt az elegánsan egyszerű, letisztult formavilág kialakításához. A 4 milliméteres, szinte papírvékonyságú tévé hihetetlenül könnyű — falra szerelve a készülék egy művészeti galériához hasonlóvá varázsolja a nappalit.

- Az LG OLED tévéje ötvözi a vállalat iparágvezető CINEMA 3D technológiáját az okostévé-funkciókkal, a piacon fellelhető legteljesebb és legátfogóbb otthoni szórakozási élményt eredményezve. Az LG egyedi, CINEMA SCREEN formatervezésének köszönhetően a készülékek keretét 1 mm-re csökkentették. A nézők saját igényükre szabhatják a 3D képek mélységét a mélységállítás funkcióval, a 2D-3D konverziónak köszönhetően pedig egy gombnyomással háromdimenzióssá alakíthatjuk a kétdimenziós tartalmakat. A kivételes képi élményt az LG villódzásmentes, könnyű és kényelmes szemüvegei teszik teljessé.

- A fejlett 3D-s funkciók kiegészítéseként az LG OLED tévéjén bővített Prémium tartalmakat és több száz letölthető applikációt érhetünk el a Smart TV felületén. Itt megtaláljuk többek között az LG egyedi 3D World alkalmazását, amely lenyűgöző 3D-s tartalmak széles választékát kínálja. A tévékhez más eszközöket, mint például laptopot, mobiltelefont, táblagépet, vagy külső háttértárat is csatlakoztathatunk, és hozzáférhetünk a rajtuk lévő tartalmakhoz a Smart Share Plus funkció segítségével.

- Az LG várva várt OLED tévéjében öltenek testet a vállalat legnagyobb technológiai vívmányai, melyek páratlanul élethű képet tesznek lehetővé. Az LG OLED tévéje szinte minden mért értékével magasan kitűnik az eddigi tévék közül. Kimagasló képminőségével és keskeny kialakításával messze a konkurencia előtt jár. Az LG OLED tévéje minden képzeletet és várakozást felülmúlva teremt egy minden tekintetben új irányvonalat a szórakoztatóelektronika világában.

- Az LG OLED tévéje elsőként korlátozott mennyiségben lesz elérhető néhány európai országban, de az év második felében már széles körben elérhető lesz.
Szerkesztette: hifipisti
      

Kapcsolódó cikkek:
Sony fejlesztések - 56inches 4K OLED monitor
Az LG $655 Millió dollárt pumpál az OLED képmegjelenők tömeggyártásába
LG - A világ első hajlított OLED TV készülékei
254 centiméteres képátlójú lézer kijelzőt mutat be az LG a CES-en
LG - 84 Inches Ultra-HD TV

 

Kapcsolódó linkek:
LG

 

Habostorta
Vicces képek
Lányok&Fiúk
Társkeresés, társkereső

VI. HÁZIMOZI ÉS HI-FI SHOW NOV. 18-20
HES 2005 – NOV. 18-20
GODINA ÉS RED ROSE AUDIO KIÁLLÍTÁS NOV. 18-20
SHOWTIME!
RED ROSE MUSIC ÉS GODINA AUDIO BEMUTATÓ HÁROM HÉTVÉGÉN!

Temak:
Bowers & Wilkins - Z2 iPod dokkoló
AudioControl - Director Model D4400 - 16 X 100-Watt
Sony fejlesztések - 56inches 4K OLED monitor
Icon Audio - MB30SE
SiliconSign – “SiOrchid” 1.9mm Super Fine Pitch LED Panel
A világ legkisebb CD lejátszója – NANO-CD1
Mitsubishi Electric – Real LaserVue sorozat
M2Tech – hiFace 32/384
OMA - Metamorphosis
OMA - Lemezalátétek
Yamaha – TLF Speaker – amely úgy fest, mint egy rollbanner
Panasonic – Miracast szabványos Wireless Display Adapter
REL – R-528SE
Walker Audio - Proscenium Black Diamond V lemezjátszó
Adam Audio – F-széria