2016-02-10
Feladó: Sándor
Eladó új Pioneer A6
MK2 erősítő ,gyári
Irányár: 89000 Ft.
2016-02-10
Feladó: Krell KAV400xi
Eladó a fenti
erősítő,
Irányár: 470000 Ft.
2016-02-10
Feladó: András
Hitachi D-580
’79-es
Irányár: 6900 Ft.
2016-02-10
Feladó: referencaudio
Eladóvá vált az
eddig több

2015-01-13 | Silvia Creg
Re: Ismét egy
szélessávú

2015-01-13 | scotia loans
Re: Lazaságok

2015-01-13 | scotia loans
Re: Szorul sürgős
hitel?

2015-01-11 |
Re: Sony TA-AX5
műszaki leírás és

2015-01-11 | Mr Excel
Hitel ajánlat
sürgős.

2015-01-06 | Asszony Elisha Smith
Re: Szorul sürgős
hit


 

Alcor WoW! – Ez igen!
2011-04-01

- Ha egy angol anyanyelvű meglepődik, akkor azt mondja „WoW!”. Nos, itt is valami ilyesmiről van szó, úgyhogy az érdekes név nem is akkora túlzás. Meglepő, amit az Alcor üdvöskéje tud és szintén arcpirító, hogy mindezt mennyi pénzért teszi. Kicsit szerettem volna utánanézni a cégnek, legalábbis ami a nemzetiségét illeti, de nem sokra jutottam. A honlap angol és magyar nyelven üzemel, de ennél többre nem mentem. A forgalmazótól megtudtam, hogy egy Magyar gyártóról van szó, akik Alcor márkát létrehozták és ezen a néven hozzák forgalomba a készülékeket. A gyártó filozófiája viszont érdekes, ugyan akkor pozitív. Azt megtudhatjuk, hogy az Alcor egy létező csillag nevét takarja, ami a Göncöl csillagkép rúdjában található, és elkötelezetten a fogyasztók igényeit próbálják kielégíteni a lehető legjobb minőségben, ergonómikus formatervezéssel és rugalmas háttértámogatással. Dicséretes!
Hogy ez mennyire sikerült nekik, nemsokára ki is derül.

- A készüléket rejtő doboz mondhatni egyszerű, nem sokat foglalkoztak a designal és egyéb flancos körítéssel. Rajta a lejátszóról egy fotó, a képernyőn hatalmas robbanás és egy közeledő helikopter, illetve a meglepődött felkiáltás: WoW! Az első benyomás kissé vegyes érzelmekkel teli, de a puding próbája mégiscsak a kibontás, akarom mondani az evés.

- A lejátszón túl a kiegészítők garmadája fogad minket. Van itt infra távirányító, hálózati töltő, HDMI kábel, USB kábel, USB Host kábel, plüssből készült hordozótok, fülhallgató, A/V kábel és törlő kendő. Ez aztán nem semmi (WoW!)!

- Maga a lejátszó egyszerű formatervezést kapott, látszik, hogy nem fizettek dollár ezreket egy neves designernek, de mégis jól össze van rakva, igaz az alkalmazott műanyag kicsit vékony, de nem recseg, vagy nyiszorog. Az illesztések is példásak. A beépített kijelző 5” (12,7cm) átlójú TFT LCD és 800x480 pixel a felbontása, ami elég méretesnek mondható ebben az árkategóriában. A megjelenített színek számáról nincs információnk.

- A csatlakozások száma szintén példás és minden jó minőségűnek tűnik. Van HDMI kijárat, ami aranyozott, és itt el is érkeztünk a készülék egyik legnagyobb erényéhet, ugyan is képes FullHD 1080p videó anyagot visszajátszani és azt az említett kijáraton ki is küldeni egy külső, nagyméretű képmegjelenítő számára. A kezelt videóformátumok a következők: MKV, VOB, RMVB, AVI, FLV, VMW, MPEG, MOV, TS, M2TS. Természetesen a feliratfájlokat is kezeli (SMI, SSA, ASS, SRT, SUB, SUB+IDX), habár a magyar ékezettekkel meggyűlhet a baja. A HDMI-n túl, van még USB csatlakozó, ami Host funkcióval is rendelkezik, de van itt 3,5mm-es jack ki és bemenet, DC csatlakozó a mellékelt tápegység számára és roppant előrelátóan az Alcor egy microSDHC kártyanyílást is elhelyezett a WoW alsó élén, amin keresztül 16GB-ig bővíthetjük a készüléket. Nálunk egyébként egy 4GB-os verzió járt, ami mondhatni édes kevés, ha azt vesszük figyelembe, hogy egy 2-órás film, HD minőségben valószínűleg több, mint 4GB-ot fog elfoglalni. Az infra érzékelő, szintén a berendezés oldalára került.
     Következő oldal >>

 

Kapcsolódó linkek:
Alcor
Infopatika

 

Habostorta
Vicces képek
Lányok&Fiúk
Társkeresés, társkereső

VI. HÁZIMOZI ÉS HI-FI SHOW NOV. 18-20
HES 2005 – NOV. 18-20
GODINA ÉS RED ROSE AUDIO KIÁLLÍTÁS NOV. 18-20
SHOWTIME!
RED ROSE MUSIC ÉS GODINA AUDIO BEMUTATÓ HÁROM HÉTVÉGÉN!

Temak:
Bowers & Wilkins - Z2 iPod dokkoló
AudioControl - Director Model D4400 - 16 X 100-Watt
Sony fejlesztések - 56inches 4K OLED monitor
Icon Audio - MB30SE
SiliconSign – “SiOrchid” 1.9mm Super Fine Pitch LED Panel
A világ legkisebb CD lejátszója – NANO-CD1
Mitsubishi Electric – Real LaserVue sorozat
M2Tech – hiFace 32/384
OMA - Metamorphosis
OMA - Lemezalátétek
Yamaha – TLF Speaker – amely úgy fest, mint egy rollbanner
Panasonic – Miracast szabványos Wireless Display Adapter
REL – R-528SE
Walker Audio - Proscenium Black Diamond V lemezjátszó
Adam Audio – F-széria